درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 18725
تعداد مطالب : 32
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 27
بازدید کل : 18725
تعداد مطالب : 32
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

کامپیوتر
این وبلاگ رو برای ارایه مطالب مهم برای اونایی که دوست دارند از کامپیوتر سر در بیارن ایجاد کردم امیدوارم بتونم نظر شما رو جلب کنم




  Spam  يکی از متداولترين و  در عين حال منفی ترين جنبه های  دارا بودن يک آدرس Email است . با اين که در حال حاضر و با توجه به تکنولوژی های موجود امکان حذف کامل اين نوع از نامه های الکترونيکی ناخواسته وجود ندارد ، ولی می توان با استفاده از برخی روش های موجود تعداد آنان را کاهش داد .

Spam چيست ؟
Spam ، نسخه الکترونيکی از " نامه های بدرد نخور " است . واژه Spam به پيام های الکترونيکی ناخواسته ، اطلاق می گردد . اين نوع از نامه های الکترونيکی ارتباط مستقيمی با ويروس نداشته و حتی ممکن است پيام هائی که از منابع معتبر ارسال شده اند نيز در زمره اين گروه قرار گيرند  . 

چگونه می توان ميزان  Spam را کاهش داد ؟
با رعايت برخی نکات ، می توان ميزان Spam دريافتی را بطرز محسوسی کاهش داد :

  •  آدرس Email خود را بدون دليل در اختيار ديگران قرار ندهيد . آدرس های پست الکترونيکی به اندازه ای متداول شده اند که شما می توانيد بر روی هر فرمی که به منظور کسب اطلاعات شما در نظر گرفته می شود ، وجود فيلد خاصی به منظور دريافت آدرس Email را مشاهد نمائيد . تعدادی زيادی از مردم بدون درنظر گرفتن مسائل جانبی ، آدرس Email خود را در هر محلی و يا هر فرمی درج می نمايند . مثلا" شرکت ها ، اغلب آدرس ها را در يک بانک اطلاعاتی ثبت تا بتوانند وضعيت مشتيريان خود را در آينده دنبال نمايند . برخی اوقات ، اطلاعات فوق به ساير شرکت ها فروخته شده و يا امکان استفاده مشترک برای آنان ، فراهم می گردد . بديهی است در چنين مواردی ممکن است برای شما يک Email و از طرف شرکتی ارسال شود که نه توقع آن را داشته ايد و نه از آنان درخواستی مبنی بر ارائه اطلاعات خاصی را داشته ايد.

  • بررسی سياست های محرمانگی  . قبل از ارسال آدرس Email خود به صورت online ، بدنبال Privacy سايت مورد نظر بگرديد .تعداد بسيار زيادی از سايت های شناخته شده و خوشنام دارای يک لينک خاص بر روی سايت خود به منظور آشنائی کاربران با سياست های آن سايت در خصوص نحوه برخورد با اطلاعات ارسالی شما می باشند . (همواره اين پرسش را برای خود مطرح نمائيد که  آيا ما آدرسEmail  خود را در  سايت هائی  درج می نمائيم که نسبت به آنان شناخت کافی داريم ؟) . شما می بايست قبل از ارسال آدرس Email خود و يا ساير اطلاعات شخصی ، سياست های اعلام شده توسط سايت مورد نظر را مطالعه نموده و از اين موضوع آگاه شويد که مالکين و يا مسئولين سايت قصد انجام چه کاری را با اطلاعات ارسالی شما دارند .

  • دقت لازم در خصوص گزينه هائی که به صورت پيش فرض فعال شده اند . زمانی که شما برای دريافت خدمات و يا Account  جديد عمليات sign in را انجام می دهيد ، ممکن است بخشی وجود داشته باشد که به شما مجموعه ای از گزينه ها را در خصوص دريافت email در خصوص محصولات و يا سرويس های جديد ، ارائه نمايد . در برخی مواقع ، گزينه ها به صورت پيش فرض انتخاب شده اند ، بنابراين در صورتی که شما آنان را به همان وضعيت باقی بگذاريد ، در آينده نه چندان دور برای شما حجم زيادی از نامه های الکترونيکی که شايد انتظار آنان را نداشته باشد ،  ارسال گردد .

  • استفاده از فيلترها : تعدادی زيادی از برنامه های پست الکترونيکی امکان فيلترينگ را ارائه می نمايند . پتانسيل فوق به شما اين اجازه را خواهد داد که آدرس های خاصی را بلاک نموده و يا امکان دريافت نامه را صرفا" از طريق ليست تماس موجود بر روی کامپيوتر خود ، داشته باشيد. برخی مراکز ارائه دهنده خدمات اينترنت ( ISP ) نيز سرويس فيلترينگ  و علامت گذاری مربوط به مقابله با Spam را ارائه می نمايند . در چنين مواردی ممکن است پيام های معتبری که بدرستی طبقه بندی نشده باشند به عنوان spam درنظر گرفته شده و هرگز به صندوق پستی شما ارسال نگردند .

  •  هرگز برروی لينک های موجود در يک Spam ، کليک ننمائيد . برخی از منابع ارسال کننده  Spam با ارسال آدرس های Email  متغير در يک Domain خاص ، سعی در تشخيص معتبر بودن يک آدرس Email می نمايند. ( مثلا" تشخيص آدرس های Email  معتبر موجود بر روی hotmail و يا yahoo ) .در صورتی که شما بر روی يک لينک ارسالی توسط يک Spam کليک نمائيد ، صرفا" معتبر بودن آدرس Email خود را به اطلاع آنان رسانده ايد . پيام های ناخواسته ای که يک گزينه "عدم عضويت "  وسوسه انگيز را در اختيار شما قرارمی دهند ، اغلب به عنوان روشی به منظور جمع آوری آدرس های Email معتبر مورد استفاده قرار گرفته که در آينده از آنان به منظور ارسال Spam استفاده گردد .

  • غيرفعال نمودن گزينه دريافت اتوماتيک گرافيک در نامه های الکترونيکی با فرمت HTML . تعداد زيادی از شرکت ها ، نامه های الکترونيکی را با فرمت HTML  و همراه با يک فايل گرافيکی لينک شده ارسال نموده  که در ادامه از آن به منظور رديابی فردی که پيام الکترونيکی را باز نموده است ، استفاده می نمايند . زمانی که برنامه سرويس گيرنده پست الکترونيکی شما ، اقدام به download گرافيک از سرويس دهنده آنان می نمايد ، آنان می دانند که شما پيام الکترونيکی را باز نموده ايد . با غير فعال نمودن HTML mail و مشاهده  پيام ها با فرمت صرفا" متن ، می توان پيشگيری لازم در خصوص اين مسئله را انجام داد .

  • ايجاد و يا بازنمودن Account های جديد اضافی : تعداد زيادی از سايت ها ، اقدام به عرضه آدرس پست الکترونيکی به صورت رايگان می نمايند . در صورتی که شما بطور مداوم اقدام به ارسال آدرسEmail  خود می نمائيد ( برای خريد online ، دريافت سرويس و ... ) ، ممکن است مجبور به ايجاد يک account ديگر به منظور حفاظت آدرس account اوليه خود در مقابل spam شويد . شما همچنين می بايست از يک account ديگر در زمانی که اطلاعاتی را بر روی بولتن های خبری online ، اطاق های چت ، ليست های عمومی Mailing و يا USENET ارسال می نمائيد، استفاده نمائيد  . بدين تريتب می توان يک سطح حفاظتی مناسب در خصوص دريافت spam به آدرس Email اوليه خود را ايجاد کرد.

  • برای سايرين  Spam ارسال ننمائيد . يک کاربر متعهد و دلسوز باشيد . در خصوص پيام هائی که قصد فوروارد نمودن آنان را داريد ، سختگيرانه عمل کنيد . هرگز هرگونه پيامی را برای هر شخص موجود در ليست دفترجه آدرس خود  فوروارد نکرده  و اگر فردی از شما بخواهد که پيامی را برای وی فوروارد ننمائيد ، به درخواست  وی احترام بگذاريد .

 



چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, :: 13:12 ::  نويسنده : عادل حیدرزاده

 

توليد کنندگان نرم افزار پس از آگاهی از وجود نقاط آسيب پذير در محصولات خود ،  با ارائه Patch های لازم اقدام به برطرف نمودن مسئله و حل مشکل ايجاد شده ، می نمايند . تمامی کاربران کامپيوتر می بايست از نصب آخرين Patch های ارائه شده مرتبط با محصولات نرم افزاری که بر روی سيستم خود استفاده می نمايند ، مطئمن گردند . اعتقاد عملی به سياست فوق ، ضريب حفاظتی و امنيتی سيستم شما را افزايش خواهد داد . 
همانند وصله های يک لباس که باعث بهبود سوراخ ها و روزنه های موجود می گردد  ، وصله های نرم افزاری باعث بهبود سوراخ ها و حفره های موجود در برنامه های نرم افزاری می گردند .  Patch ها ، يک مشکل خاص و يا نقطه آسيب پذير در يک نرم افزار را برطرف می نمايند . در برخی موارد توليد کنندگان نرم افزار در مقابل ارائه يک patch ، اقدام به ارائه يک نسخه جديد از نرم افزارهای خود می نمايند ( ارتقاء نرم افزار ).  توليد کنندگان نرم افزار ممکن است به نسخه جديد ارتقاء يافته به عنوان يک patch مراجعه نمايند .

نحوه آگاهی از patch  مورد نياز

توليد کنندگان نرم افزار پس از آماده شدن patch ها  ، آنان را بر روی وب سايت های خود ارائه خواهند داد . کاربران کامپيوتر می توانند با مراجعه به سايت شرکت عرضه کننده محصول نرم افزاری در مرحله اول از ارائه Patch جديد آگاهی يافته و در مرحله دوم با دريافت و نصب آن ، نرم افزار نصب شده بر روی سيستم خود را ارتقاء دهند . پس از ارائه يک patch ، می بايست سريعا" اقدام به نصب آن بر روی سيستم شود . بدين ترتيب فرصت استفاده از نقاط آسيب پذير موجود در يک محصول نرم افزاری توسط مهاجمان سلب و امکان موفقيت آنان کاهش می يابد. برخی نرم افزارها بصورت اتوماتيک بررسی لازم در خصوص ارائه نسخه های جديد و بهنگام شده را انجام داده و به کاربران اعلام می نمايند  که يک نسخه جديد ارائه شده و امکان دريافت و نصب آن وجود دارد . برخی از توليد کنندگان نرم افزار ، آماده شدن يک Patch را از طريق Email به اطلاع کاربران می رسانند. در صورتی که امکان استفاده از تسهيلات فوق وجود داشته باشد ، پيشنهاد می گردد که از مزايای آن استفاده گردد. در صورتی که امکان استفاده از پتانسيل های اشاره شده وجود نداشته باشد ، می بايست به صورت ادواری از وب سايت های توليد کنندگان بازديد نموده  تا در صورتی که يک patch جديد ارائه شده باشد از وجود آن آگاه وسريعا" نسبت به دريافت و نصب آن بر روی سيستم خود اقدام نمود.



چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, :: 13:3 ::  نويسنده : عادل حیدرزاده

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد